Implantologie

Het missen van eigen tanden en kiezen wordt door veel mensen als een groot probleem ervaren. Moeilijkheden met de houvast van een gedeeltelijke of volledige prothese, problemen met kauwen, spraak of esthetiek en pijnklachten zijn redenen voor een mindere kwaliteit van het leven. Of het verlies nu veroorzaakt wordt door een ongeval of aantasting van tanden of tandvlees, eigenlijk wil iedereen maar een ding: herstel van functie en esthetiek. Voor veel patiënten waarbij één of meerdere tanden of kiezen ontbreken is een kroon of brugconstructie op implantaten of een vastklikkende prothese een ideale oplossing. U kunt bij ons terecht voor een eerste consult of behandeling.

U kunt zich inschrijven als patiënt, via Patiënt worden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij hopen u binnenkort als patiënt te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Graag tot ziens op de praktijk!

  • Klikgebit
  • Vergoeding vanuit de basisverzekering
  • Solitaire implantologie
  • Implantaten ten behoeve van kroon- en brugwerk
  • Prothesewerk
  • Implantoloog NVOI-geregistreerd

Beste Patiënten,

De beroepsorganisaties van mondzorg heeft aangekondigd om de tandartsenpraktijk per maandag 20 april weer open te stellen voor reguliere mondzorg, zoals periodiek controles, tandsteen verwijdering en andere gebruikelijke behandelingen. Onze praktijk geeft gehoor aan deze oproep.

Meer informatie kunt u hier vinden.

Met vriendelijke groet,

Team tandartsenpraktijk brouwhuis

Sluit popup

Share This