Implantaten

Het missen van eigen tanden en kiezen wordt door veel mensen als een groot probleem ervaren. Moeilijkheden met de houvast van een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese, problemen met kauwen, spraak of esthetiek en pijnklachten zorgen voor ongemak in het dagelijkse leven. Het herstel van esthetiek en functie staat daarom centraal binnen implantologie.

Voor veel patiënten waarbij één of meerdere tanden of kiezen ontbreken is een kroon of brugconstructie op implantaten of een vastklikkende gebitsprothese een ideale oplossing.

Implantaten zorgen voor een duurzame vervanging van uw verloren tanden en kiezen. Implantaten zitten vast in uw mond en voelen aan als uw eigen tanden. Ze zijn sterk en er kunnen geen gaatjes in ontstaan. Daarnaast zorgen implantaten ervoor dat uw kaak na het plaatsen nauwelijks nog gaat slinken.

Niet te vergeten dat de implantaatbehandeling bij ons een scherpe prijsstelling heeft, die zelfs vergelijkbaar is met conventioneel kroon- en brugwerk.

Is implantologie bij u mogelijk?

In principe kan bij elke volwassene een implantaat worden geplaatst. Het succespercentage is hoog. Na 5 jaar is circa 90 à 95% van de geplaatste implantaten nog verankerd in de kaak, afhankelijk van de situatie. Om een voorspelbaar resultaat te kunnen bereiken dient u te voldoen aan een paar voorwaarden:

  • Er is voldoende kaakhoogte en kaakbreedte aanwezig om de implantaten in vast te laten groeien.
  • Het kaakbot en omliggende tandvlees zijn gezond.
  • U bent bereid om de implantaten en de daarop geplaatste kroon/brug/gebitsprothese te onderhouden.

U kunt bij ons terecht voor een consult of behandeling. We beantwoorden graag uw vragen hierover.

U kunt zich inschrijven als patiënt, via Patiënt worden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wij hopen u binnenkort als patiënt te mogen verwelkomen in onze praktijk.

  • A merk materialen
  • Zeer hoge kwaliteitseisen
  • Reguliere en gespecialiseerde mondzorg
  • Klikgebit en implantologie
Share This