Meld u aan als patiënt

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk worden uw wensen (en eventuele klachten) besproken. Het zou fijn zijn als u de eerste keer iets eerder komt, zodat wij tijd hebben om al uw gegevens te controleren.

Tijdens het eerste bezoek

Uw gebit en mond worden globaal onderzocht. Wij nemen een medische vragenlijst met u door en maken indien nodig röntgenfoto’s. Daarna wordt u geïnformeerd over de toestand van uw gebit en mond, de behandelingsmogelijkheden en de daaraan verbonden kosten. In overleg met u worden afspraken gemaakt voor eventuele verdere behandelingen.

Wat neemt u mee?

Neem bij uw eerste bezoek een legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart) en een geldige verzekeringspas mee. Vergeet niet uw vorige tandarts te informeren over uw overstap en vraag of deze uw dossier (met röntgenfoto’s) naar ons wil sturen. Dit kan via onze speciale zorgmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of per post naar: Overloop 50, 5704 EL Helmond.

Kom de eerste keer iets eerder om de medische vragenlijst in te vullen.

Wilt u meerdere patiënten aanmelden?

Indien u ook uw gezinsleden wilt aanmelden, dan verzoeken wij u om het onderstaande aanmeldformulier per gezinslid in te vullen en te versturen.

Aanmeldformulier

Fields marked with * are required

Nadat de aanmelding is verstuurd wordt u doorverwezen naar de bevestigingspagina. Wordt u niet doorverwezen naar deze bevestigingspagina? Klik dan nogmaals op de verzendknop of neem telefonisch contact met ons op!Interessant om te lezen